Today.ua

Платний вхід та світові зірки: Потап розповів, як відзначить річницю весілля з Настею Каменських у 2022 році

Потап та Настя Каменських у травні 2022 року відзначать третю річницю весілля. До святкування подружжя почало готуватися заздалегідь. Успішний український продюсер розповів, чому вхід на їхнє свято буде платним і на що підуть гроші.

Одружилися закохані у травні 2019 року, і мали намір пишно відзначати кожну свою річницю, але пандемія внесла свої корективи до їхніх планів. Зважаючи на нинішню ситуацію, Потап та Настя сподіваються, що наступного року їм вдасться влаштувати велике свято.

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" Олексій Потапенко розповів, що разом із Настею Каменським збирається організувати відкриту вечірку, на яку може прийти будь-хто. Але для цього доведеться викласти не маленьку суму – саме 5 тисяч доларів (135 тисяч гривень). А заплатити буде за що, адже продюсер обіцяє, що на свято буде запрошено світових зірок.

"Щороку 23 травня в Києві ми влаштовуватимемо наше відкрите весілля. Це буде благодійний захід, на який ми привозитимемо якихось крутих артистів, таких як Snoop Dogg", - розповів Потап.

Щобільше, гроші за вхід підуть на благу місію. Усі отримані кошти Олексій Потапенко та Настя Каменських хочуть віддати на допомогу дітям.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як прикрасила свій будинок до свят: "Новорічні штучки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ