Today.ua

Переможниця “Холостяк“ Олександра Шульгіна показала фото у бікіні через 9 днів після пологів

Переможниця першого сезону романтичного проекту "Холостяк" Олександра Шульгіна стала мамою дев'ять днів тому. У США вона народила дівчинку. І мама і дочка почуваються чудово. Блогерша зізналася, що вже починає приходити у форму, похвалившись, як виглядає її фігура через тиждень після народження дитини.

34-річна переможниця "Холостяк-1" народила дитину від свого коханого – американця, особу якого вона приховує. Олександра Шульгіна не розповідає, чим займається та ким працює її обранець.

Через 6 днів після пологів в Інстаграм-сторіз новоспечена матуся похвалилася кадрами в купальнику, захопивши фанатів своїм зовнішнім виглядом. За час вагітності Сашко мало змінилася, крім зони живота. Шанувальникам вона розповіла, що першого тижня втратила 10 кілограмів, які пішли самі. До тренувань дівчина планує повернутися за шість тижнів. Через 9 днів після пологів Олександра Шульгіна знову показала свою фігуру. У відео, яким вона поділилася в сторіз, можна побачити, що її животик став ще меншим.

"9 днів після пологів. Повертаємося в колишню форму. Вже видно косі м'язи живота. Але поки ось це ось (округлість внизу живота - примітка Редактора) нікуди не пішло. До речі, через те я користувалася поясом, почався висип - сильно потіло. Тому зараз взагалі ходжу без пояса. Якось так", - розповіла переможниця "Холостяк-1".

Нагадаємо, Наталя Могилевська повідомила про важливе рішення у своєму житті: "Скоро стане мамою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ