Today.ua

Переможниця “Холостяк“ Даша Квіткова зізналася, скільки важить через 5 місяців після пологів

"Холостяк" Нікіта Добринін та переможниця романтичного проєкту Даша Квіткова стали батьками п'ять місяців тому. Тривалий час блогерка скаржилася на те, що її вага не рухається з мертвої точки. Все ж таки їй вдалося трохи схуднути, і красуня-блондинка зізналася, скільки зараз важить.

Зараз зоряна пара знаходиться на Сейшельських островах, куди полетіла майже на місяць. Закохані взяли з собою маленького сина, якого планують пізніше залишити на бабусю та провести лише вдвох цілий тиждень.

З шанувальниками Даша Квіткова довго не могла поділитися фотографією у купальнику, доки не зробила ідеальний кадр. У публікації обраниця "Холостяка" зізналася, що й не сподівалася на фото у бікіні, бо думала, що не встигне схуднути до відпустки. Але місяць тому у неї намітився прогрес і вага почала знижуватися.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Daria Kvitkova (@kvittkova)

Відповідаючи на запитання підписників про те, як вона почувається у нинішній вазі, та скільки ще хоче скинути, переможниця романтичного проєкту 9 сезону відповіла:

"Відчуваю себе ок, чесно кажучи. Але для спокою хочеться ще скинути кг 10. Зараз важу 60. До вагітності 53/54".

А це означає, що за місяць Даші вдалося скинути ще 4 кілограми. Але дівчина не зупиняється на досягнутому і впевнено йде до своєї мети, хоч і невеликими кроками.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк" Даша Квіткова похвалилася фото у купальнику через 5 місяців після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ