Досвідчені кухарі знають важливі секрети приготування м'ясного фаршу, тому котлети у них завжди виходять рум'яними, соковитими та пишними. Наприклад, у процесі замішування у фарш слід обов'язково додати цукор…
Більшість господарок навіть не здогадуються, що додавши у фарш трохи цукрового піску, котлети вийдуть набагато смачнішими та апетитнішими. Виявляється, якщо всипати трохи цукру в фарш, то смак готової страви помітно поліпшиться, при цьому солодкий смак відчуватися не буде зовсім.
Розрахунок пропорцій дуже простий: на 1 кілограм перемеленого м'яса на м'ясорубці слід додати всього одну столову ложку цукру. Ретельно перемішайте та залиште на десять хвилин, щоб кристалики повністю розтанули.
Якщо ви маєте намір приготувати пиріжки, біляші або чебуреки з м'ясною начинкою, не забудьте додати трохи цукру і в неї. Досвідчені шеф-кухарі стверджують, що солодкого смаку ви не відчуєте, зате начинка набуде дивної соковитості та ніжності.
Дізнайтеся також, скільки цибулі та яєць треба додати у фарш, щоб отримати ідеальні на смак котлети.