Today.ua

Переймає у Зеленської: Бріжит Макрон у костюмі та кросівках вийшла у світ

Завжди елегантна і по-французьки ніжна Бріжит Макрон, виявляється, носить спортивне взуття. У Мережі з'явилися нові фото дружини президента Франції у несподіваному образі - в стилі Олени Зеленської.

Перша леді Франції зробила рідкісний вихід у світ, щоб відвідати важливий захід у самому серці Парижа, присвячений мистецтву. На тлі численних протестів щодо підвищення пенсійного віку, гір сміття, що заполонили французьку столицю, під куполом музею Великий палац відбулася виставка Art Paris, яка відзначає своє 25-річчя.

Бріжит Макрон повторює за Оленою Зеленською

На події біля підніжжя Ейфелевої вежі з'явилася Бріжит Макрон. Було несподівано побачити француженку у кросівках.

Для виходу у світ екс-викладач французької мови та латині в середній школі, де вона й познайомилася з майбутнім президентом, обрала темно-синій костюм, що складається з вузьких штанів та подовженого піджака із золотими ґудзиками та цікавою деталлю на плечах. Образ перша леді Франції завершила білим лонгслівом та кросівками, які за кольоровою гамою повторювали її образ, навіть смужки як на плечах жакета.

Виглядала Бріжит чудово, підкресливши свою струнку постать. Волосся вона поклала у звичній манері, покрутивши кінці всередину і залишивши чубчик обрамляти обличчя.

Варто зазначити, що кросівки з костюмами дуже любить одягати дружина українського президента Олена Зеленська, що вже стало фішкою її стилю. Ось тільки на відміну від француженки, яка дуже любить підкреслити свої ноги, дружина Зеленського віддає перевагу широким або прямим штанам. Але все ж таки дуже добре, що наша перша леді так позитивно впливає на своїх колег за кордоном.

Нагадаємо, 69-річна Бріжит Макрон у чорній міні-сукні і з новою зачіскою зустрілася з королевою Норвегії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ