Today.ua

“Схоже на животик“: Настя Каменських зацікавила новим фото з Мадрида

З моменту, як Настя Каменських та Потап одружилися у 2019 році, шанувальники чекають, коли закохані стануть батьками. Проте зірки не раз натякали, що їм не вдається завести дитину, але про проблеми зі здоров'ям у жодного з них не повідомлялося.

Але віддані фанати не втрачають надій і постійно вдивляються у форми української співачки, які останнім часом дуже змінилися. Більше того Настя Каменських - величезна любителька облягаючих і сміливих нарядів, стала носити мішкуватий одяг, худі і світшоти, приховуючи зону живота.

Так само сталося і на нових фото, якими виконавиця поділилася в особистому обліковому записі в Інстаграм. Потап та Настя Каменських разом зі своїми мамами – Лідією та Лесею, вирушили на відпочинок до Іспанії.

На фото з Мадрида артистка постала одягнена у спортивні штани, світшот та об'ємну шкіряну куртку. Вона прибрала волосся в пучок на маківці, а також повністю відмовилася від макіяжу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

"Давно я чекала і планувала по хвилинах цю поїздку. Все заради того, щоб втілювати в життя давно запланований to-do list. Найближчим часом готую для вас багато цікавого. Зовсім скоро подарую вам мою нову прем'єру "Кришталь" і не лише її! Stay tuned!" – зазначила у публікації Настя Каменських.

Шанувальники відразу звернули увагу на зовнішній вигляд зірки, а саме на зону її живота, яку вона старанно ховає.

"Схоже на животик", "Мені одній здалося, що пузик?", "Беременяшка", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Настя Каменських наголосила на пишних формах ефектним вбранням - майже “мокра” сукня Кім Кардаш'ян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ