Today.ua

Схудла Наталя Могилевська у шкіряній спідниці підкреслила струнку фігуру

Наталя Могилевська перед новим роком взяла участь у челенджі, завдяки якому їй вдалося схуднути на 10 кілограмів. На досягнутому українська виконавиця не зупиняється і продовжує приводити себе в тонус.

З шанувальниками в особистому обліковому записі в Інстаграм Наталя Могилевська поділилася новою фотографією, зробленою на прем'єрі новорічного мюзиклу "Нова Снігова королева".

"Оля (Полякова), я так поспішала до тебе на прем'єру, що послизнулася на ганку свого будинку і зламала каблук! Оля - ти найсніжніша з королів. Горянський - ти найдобріший із Санта Клаусів! Діма Коляденко - ти найстильніша бабуся в колготках від Гуччі з тих, кого я знаю!” – наголосила Наталя Могилевська.

У кадрі схудла співачка постала у дуже стильному вбранні, яке підкреслило її нові форми. Для появи артистка вибрала довгу шкіряну спідницю красивого карамельного відтінку, трендовий блискучий светр з високим горлом і нюдові мюлі на товстому підборі. Талію Наталя Могилевська підкреслила стильним товстим поясом, волосся залишила розпущеним, а у макіяжі зробила акцент на очах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

"Наталя, молодець!! Фігура - вогонь", "Відмінно виглядаєте ... супер", "Яка красива і молода! Дуже вам личить цей колір волосся!", "Вау, класно виглядаєш!! Так тримати", "Ви все краще і краще виглядаєте", "Красива і вбрання дуже личить", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, Наталя Могилевська зізналася, чи робила пластику: "Краще, ніж 10 років тому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ