Today.ua

Корисні та повітряні сирники як у бабусі в духовці

Сирники – одна з улюблених страв українців на сніданок. Його з насолодою їдять і дорослі, і діти. Пропонуємо вам побалувати своїх домочадців повітряними, і водночас корисними сирниками за бабусиним рецептом у духовці.

Корисні та повітряні сирники у духовці

Складові:

Спосіб приготування:

  1. У сир додаємо трохи збиті яйця. Додаємо ванільний цукор, манку, розпушувач, сметану та цукор. Перемішуємо. Додаємо попередньо замочені родзинки. І даємо настоятися 30 хвилин.
  2. Додаємо борошно і перемішуємо.
  3. Розливаємо тісто за паперовими формами. При використанні форми з іншого матеріалу, дно потрібно змастити олією.
  4. У розігрітій до 180 градусів духовці випікаємо сирники протягом 25 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою або сірником.

Готово! Смачного!

Пропонуємо також скуштувати печінкову запіканку, яку із задоволенням їдять навіть діти – рецепт корисного обіду чи вечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ