Корисний салат із пікантних маринованих овочів: рецепт закуски нашвидкуруч

Автор: Анастасия Березовская

Овочі, що є в холодильнику, можуть стати відмінною основою для приготування корисного пікантного салату. До того ж їх можна закатати в банки і продовжити термін зберігання.

Корисний салат із пікантних маринованих овочів: рецепт закуски нашвидкуруч - today.ua

Корисний салат із пікантних маринованих овочів

Вказані в рецепті овочі краще варити окремо. Наприклад, моркву найкраще готувати з грибами, окремо броколі – після варіння опускаємо в холодну воду, щоб зберегти яскравий зелений колір, і окремо відварюємо перець із цвітною капустою.

Складові:

  • 400 г цвітної капусти
  • 400 г броколі
  • 400 г перців
  • 2 моркви
  • 400 г печериць

Маринад:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 500 мл води
  • 100 мл рослинної олії
  • 100 мл 6% яблучного оцту
  • 150 г цукру
  • 1 ст. л. меленого коріандру
  • 1 ст. л. солі
  • 1 ч. л. каррі
  • 3 зубчики часнику

Спосіб приготування:

  1. Для приготування маринаду з'єднуємо всі інгредієнти у сотейнику, доводимо до кипіння та кип'ятимо хвилину. Знімаємо з вогню та даємо охолонути. Додаємо видавлений часник.
  2. Вимиті овочі нарізаємо. Моркву із грибами варимо п'ять хвилин. Броколі варимо у киплячій воді дві хвилини. Цвітну капусту та перець також відварюємо протягом двох хвилин.
  3. У мисці з'єднуємо відварені овочі, заливаємо маринадом і перемішуємо. Накриваємо кришкою та залишаємо на шість годин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати пишні сирні оладки нашвидкуруч: рецепт смачної та бюджетної випічки.

Головне