Today.ua

Корисний салат із пікантних маринованих овочів: рецепт закуски нашвидкуруч

Овочі, що є в холодильнику, можуть стати відмінною основою для приготування корисного пікантного салату. До того ж їх можна закатати в банки і продовжити термін зберігання.

Корисний салат із пікантних маринованих овочів

Вказані в рецепті овочі краще варити окремо. Наприклад, моркву найкраще готувати з грибами, окремо броколі – після варіння опускаємо в холодну воду, щоб зберегти яскравий зелений колір, і окремо відварюємо перець із цвітною капустою.

Складові:

Маринад:

Спосіб приготування:

  1. Для приготування маринаду з'єднуємо всі інгредієнти у сотейнику, доводимо до кипіння та кип'ятимо хвилину. Знімаємо з вогню та даємо охолонути. Додаємо видавлений часник.
  2. Вимиті овочі нарізаємо. Моркву із грибами варимо п'ять хвилин. Броколі варимо у киплячій воді дві хвилини. Цвітну капусту та перець також відварюємо протягом двох хвилин.
  3. У мисці з'єднуємо відварені овочі, заливаємо маринадом і перемішуємо. Накриваємо кришкою та залишаємо на шість годин.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати пишні сирні оладки нашвидкуруч: рецепт смачної та бюджетної випічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ