Today.ua

Ані Лорак обурила жінок своїм привітанням на 8 Березня

Ані Лорак обурила прихильниць своїм святковим фото. Публіка прийшла до висновку, що фотографія, на якій зірка з'явилася напівгола, була б більш доречна для 23 лютого, але ніяк не на Міжнародний жіночий день.

В особистому акаунті в Інстаграм Ані Лорак опублікувала фото, яке перетворила в анімацію з падаючими пелюстками троянд. На знімку успішна виконавиця зображена в красивому чорному боді й чорній прозорій сорочці. Її волосся укладено в красиву пишну зачіску, а з вух звисають довгі сережки із зображенням зірочок. Наряд прекрасно підкреслив пишний бюст співачки, її вузьку талію і красиві стрункі ніжки.

«Дорогі дівчата! Милі, добрі, люблячі і талановиті. Зі святом весни вас! Ви - квіти цього життя. Нехай пелюстками троянд стелиться ваша дорога», - привітала підписниць зі святом Ані Лорак.

Не всі залишилися під враженням від нової публікації зірки. Деякі відзначили, що зовнішній вигляд артистки не надто доречний для свята.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

«Не знаю, навіщо таке фото напівгола! Це привітання для чоловіків!», «Як з торта вистрибнула», «Своїм таким видом - Лорак викликає блювотний рефлекс і не більше того!» - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Ані Лорак опублікувала нову фотографію на своїй сторінці в Instagram, позуючи в зимовому образі. На співачці надітий стильний пуховик кольору фуксії та чорна шапка з лосинами й рукавичками такого ж кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ