Today.ua

“Проміняти свою кар'єру на обстріляних родичів“: Цибульська різко засудила Тодоренка та Ані Лорак

Українські зірки Регіна Тодоренко та Ані Лорак здивували і обурилися величезною кількістю своїх земляків. Артистки, які намагалися сидіти на двох стільцях, виступаючи і в Росії, і в Україні з 2014 року, тепер зробили свій вибір. Жодна не висловилася проти російської агресії, проти війни, яку розв'язала Росія проти України.

Українська ведуча та співачка Ольга Цибульська дала інтерв'ю програмі "Зоряний шлях", торкнувшись своїх горе-колег. За словами артистки, мовчання – це підтримка того, що відбувається.

"Я не знаходжу виправдання. Для мене мовчання — це підтримка того, що відбувається. І найстрашніше для мене було, що в перші дні мовчали наші ж артисти, українці, які там працювали, починаючи з 2014 року, їздили туди з гастролями, з концертами та розповідали, що вони "голуби миру" - та сама Ані Лорак. Тоді була спроба сидіти на двох стільцях відразу. Але зараз, коли повномасштабна війна. Гинути діти почали в перший же день, і коли ти досі мовчиш і ховаєш язик. Регіна Тодоренко, яка викладала розбір гардеробу, як це можливо?! Проміняти свою кар'єру на обстріляних родичів в Одесі, як, Тодоренко?! Я розумію, ти вагітна. Але ти більше, як ти можеш мовчати та не реагувати?", - прокоментувала Ольга Цибульська.

Ані Лорак, за чутками, разом зі своєю донькою полетіла з Росії, де у Підмосков'ї має розкішний будинок. Вона товаришує з такими артистами, як Сергій Лазарєв та Філіп Кіркоров, а також тими, хто відкрито підтримує війну в Україні. Спочатку опублікувавши заклик "ні війні", виконавиця повністю зникла із соцмереж і більше нічого не сказала.

Регіна Тодоренко живе в Росії і одружена з російським співаком Владом Топаловим. В одному з останніх інтерв'ю зірка натякнула на те, що її чоловік підтримує Путіна, і навіть якщо їхні погляди розходяться, вони вирішили це не обговорювати. Зараз виконавиця вагітна другою дитиною, і, мабуть, боїться щось говорити через ухвалений в РФ закон про "фейки", що забороняє говорити "недостовірну" інформацію про їхню "військову операцію".

Нагадаємо, Максим Галкін жорстко розкритикував російські ЗМІ: "Не читайте радянських газет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ