Today.ua

Поплавський виступив проти Олега Винника: «З хлопчиками не співаю»

Михайло Поплавський та Олег Винник стали організаторами грандіозного вокального шоу «Українська пісня року». Свято музики і пісень відбудеться 29 квітня, але глядачів цікавить, чи виступлять дуетом співаючий ректор і один з найпопулярніших артистів України?

Олег Винник і Михайло Поплавський разом займаються організацією масштабного концерту «Українська пісня року», на якому найталановитішим і шанованим артистам України вручать музичну премію за внесок в культуру рідної країни. Концерт відбудеться 29 квітня в Палаці Україна, транслювати по телебаченню шоу буде телеканал «Україна».

Зоряний детектив шоу «Маска» і знаменитий співаючий ректор раніше вже працювали разом. Церемонія нагородження «Українська пісня року 2020» вразила українського глядача креативними і видовищними постановками, масштабністю свята музики. В цьому році Олег Винник і Михайло Поплавський обіцяють ще більш грандіозний захід, дивувати і захоплюватися глядачів будуть кожним номером.

Оскільки обидва організатора проекту чудово співають, то у шанувальників виникло питання, чи не планують Поплавський і Винник заспівати дуетом на музпреміі. Михайло Поплавський пожартував, що готовий заспівати, якщо хтось їх дует профінансує.

«Якщо профінансують, то ми заспіваємо. Розумієте, найголовніше, що я з хлопчиками не співаю! Щоб не приплели щось, розумієте?» - уточнив Михайло Поплавський.

Нагадаємо, раніше Олег Винник змушений був виправдовуватися за концерт, на якому глядачі знаходилися без масок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ