Today.ua

Настя Каменських зізналася, що подарує Потапу на Новий рік

Настя Каменських вже знає, що подарує коханому чоловікові на Новий рік. У новому випуску свого влога співачка розповіла шанувальникам, що знайде під ялинкою Потап. Артистка зізналася, що Льоша давно про це мріяв.

Настя Каменських разом зі своєю подругою випустили другу частину Новорічного влога. Дівчата обговорили тему подарунків, а співачка проговорилася, який презент вибрала своєму чоловіку.

«Подарунки, найчастіше, це дійсно проблема. У мене в родині ми завжди даруємо один одному подарунки», - зазначила артистка.

Настя розповіла, що домовилася з Потапом підготувати подарунки один одному і красиво розкласти їх біля каміна. До того ж презенти необов'язково повинні бути дорогими:

«Неважливо що, навіть якщо це щось символічне. Але хочеться, щоб кожен один одному щось подарував. У мене є ідея ... Головне, щоб Льоша не дивився мій блог, тому що у мене є ідея подарунка ... Він давно мріяв про це. Я хочу подарувати електричну зубну щітку»

Подруга підтримала вибір Насті Каменських, зазначивши, що це дійсно крута і корисна річ.

«Насправді я кайфую від будь-яких подарунків. Мені найголовніше - стан, коли ти береш в руки коробку, і коли ти розгортаєш подарунок, - це так круто!», - підкреслила екс-учасниця дуету «Потап і Настя».

Нагадаємо, Настя Каменських в ефектному платті з розрізом змусила чоловіків заздрити Потапу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ