Today.ua

Потап розповів, як повідомив синові про розлучення і про відносини Андрія і Насті Каменських

Український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) розповів деякі подробиці внутрішньосімейних стосунків. Артист згадав про непросту ситуацію, коли йому довелося начистоту розповісти синові Андрію про розлучення з його матір'ю, а також про те, як хлопчик поставився і продовжує ставитися до нової обраниці батька Насті Каменських.

В інтерв'ю Анатолію Анатолічу в програмі «Зе Інтерв'юер» Потап розповів, що щиро пишається 12-річним сином Андрієм. Хлопчик не став докоряти батька в тому, що він розлучився з його матір'ю Іриною Горовою, постарався зрозуміти і пробачити.

Варто відзначити, що сам Олексій Потапенко доклав до цього чимало зусиль, він зберіг з матір'ю Андрія дружні стосунки, а про своє рішення розлучитися розповів синові чесно і прямо.

Андрій у всьому переймає поведінку батька, навіть пробує себе в шоу-бізнесі, займається спортом. До Насті Каменських Потапенко-молодший ставиться з повагою, як до коханої жінки батька.

«У них прекрасні відносини, вони добре спілкуються. Він як хлопчик знімає рольову поведінкову модель тата. Він бачить, що тато любить цю жінку, і у нього автоматом десь - значить це добре», - повідав про сімейні відносини репер.

Що стосується розлучення з Іриною Горовою, то Потап сам розповів про своє рішення синові, незважаючи на те, що він був ще дитиною. Батько намагався, з урахуванням віку хлопчика, підібрати правильні слова і не став викручуватися і обманювати. «Я з ним обговорював це, щоб не порушити, не травмувати дитячу психіку. Але так як тато багато гастролював тоді, то особливої зміни він не відчув», - поділився спогадами продюсер.

Нагадаємо, раніше Потап поділився в Мережі селфі в лазні і в басейні, засвітивши свій мужній торс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ