Today.ua

Позитив втратив квартиру через війну і ночує у студії звукозапису

Відомий український співак Позитив втратив житло через війну. Річ у тому, що з початку повномасштабної війни артист, як і багато інших виконавців, залишився без роботи: контрактів, концертів та корпоративів. Ексучасник групи "Время и Стекло" зізнався, що перебуває у скрутному становищі.

Репер Позитив, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, розповів, що йому довелося з'їхати з орендованої квартири в Києві, тому що він просто не потягнув орендну плату. Матеріально артистові просто не вигідно винаймати житло у столиці.

Усі українські артисти зараз втратили роботу. У когось були хороші заощадження, і це дозволяє їм якось тягнути лямку, подорожувати світом та давати благодійні концерти, а іншим доводиться лише виживати.

Минулого року гурт "Время и Стекло" розпався – Надя Дорофєєва та Позитив пішли кожен своїм шляхом. І якщо співачка одразу розпочала сольну кар'єру та випустила мініальбом, то артист зволікав та упустив свій шанс.

"Я відмовився від квартири, яку я винаймав, бо матеріально дуже складно. Історія моя дуже змінилася зараз, зараз артисти у скрутному становищі, всі артисти. Я б не сказав, що роялті такі, як гроші з концертів, корпоративів. Все-таки на першому плані у всіх артистів корпоративи. Але я думаю, що ми це можемо пережити", – нарік Позитив.

Попри всі труднощі, виконавець налаштований дуже позитивно.

Нагадаємо, фанати переживають за стан здоров'я Олега Винника: "Таюне дбає?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ