Today.ua

Святковий манікюр на Новий рік: найкращі ідеї ніжного дзеркального нейл-арту для коротких та довгих нігтів

Багато дівчат вже планують святкове вбрання, зачіску та манікюр на Новий рік. Для зустрічі 2022 року обов'язково підберіть сукню в блакитному або помаранчевому кольорі, гарне укладання, а дизайн нігтів нехай буде ніжним, вишуканим та обов'язково із дзеркальним блиском.

Дзеркальний манікюр на Новий 2022 рік – наймодніший, стильний та актуальний дизайн, який перетворить будь-яку дівчину на неповторну та привабливу красуню.

Ефектний дзеркальний манікюр створюється за допомогою спеціальної пудри-втирання з металевим блиском, по суті це порошок алюмінію з різними добавками дуже дрібного помелу. Сріблясті та голографічні переливи люблять світові зірки шоу-бізнесу – Бейонсе, Ріанна, Джіджі Хадід, Ріта Ора та інші. З цієї причини іноді манікюр із дзеркальним ефектом нерідко називають "голлівудським".

Нігті можна покрити лаком будь-якого кольору, після повного висихання в спеціальній лампі, по всій поверхні нігтьової пластини необхідно втирається дрібна пудра. Саме вона надає покриттю дзеркального ефекту. Дзеркальний манікюр гарний сам по собі, немає жодного сенсу прикрашати нігті додатково стражами, блискітками або наклейками. Якщо ви любите різноманіття в манікюрі, тоді зробіть дзеркальне покриття лише на деяких нігтях, а інші прикрашайте на власний розсуд. Головне, щоб дизайн манікюру вийшов гармонійним та стильним.

Дізнайтесь також, як зробити розкішний манікюр із мереживом. Такий дизайн буде у тренді всю зиму 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ