Today.ua

Зачіска ріжки: найстильніші ідеї у 2021 році

Пучки з 90-х, які в оригіналі звуться Space Buns, вважаються однією з найбільш трендових зачісок на теплу пору року. Ріжки були мега популярні торік і плавно перекочували в новий сезон.

Два пучки - дуже практична зачіска, яка підійде для будь-якого випадку в житті. Space Buns можна зробити як на короткі, так і довгі, як на тонкі, так і густі, як на кучеряве, так і на рівне волосся.

Дуже стильно виглядають розпатлані пучки, ніби зав'язані на швидку руку. Для власниць круглої або квадратної форми обличчя ідеально буде залишити спереду пару пасом, обрамляти обличчя. Ріжки будуть мати гарний вигляд, якщо у вас є чілка, яку можна не заплітати. Такий варіант підійде для дівчат з високим чолом. Два пучки з косами виглядатимуть дуже круто. Сміливу зачіску краще поєднувати з аксесуарами в стилі ретро, щоб зануритися в атмосферу кінця 90-х початку 2000-х років. Ну і, звичайно ж, зачіска ріжки з аксесуарами буде виглядати найкрутіше. Прикрасьте їх шпильками, резинками в стилі 90-х, стрічками або навіть блискітками. Нагадаємо, названі жіночі стрижки, які не вимагають особливого догляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ