Today.ua

Зачіски, які зводять чоловіків з розуму: три ідеї безпрограшного укладання

Кожна жінка повинна знати, які зачіски подобаються чоловікам, щоб на її адресу кожен день звучали приємні компліменти. Будь-яку з цих укладок можна зробити вдома своїми руками.

Коса на бік

Якщо у вас довге волосся, то обов'язково опануйте простий процес створення даної зачіски. Накрутіть волосся на бігуді, потім розчешіть пасма і красиво укладіть їх на бік. Приблизно від середини довжини заплетіть локони в недбалу і нетугу косу. Зафіксуйте укладання красивими шпильками, які підходять до вбрання.

Зачіска в стилі ретро

Проста і в той же час розкішна укладка. Накрутіть волосся на великі бігуді, потім добре розчешіть пасма назад. Щоб підняти зачіску біля коріння, зробіть начісування. Надягніть обруч, гумку або красиву стрічку, щоб волосся повністю відкривало обличчя. Додатково злегка зафіксуйте ретро укладання лаком для волосся.

Недбалий пучок

Чоловікам таке укладання нагадує прекрасну німфу, яка тільки встала з ліжка, але при цьому виглядає стильно і доглянуто. Зберіть волосся на потилиці, закрутіть в пучок і зафіксуйте шпильками. Для додання недбалості і обсягу повитягуйте пасма. Дізнайтеся також, які зачіски ідеально підходять для кучерявого волосся. Зробити модну укладку простіше простого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ