Today.ua

Зачіски на 1 вересня для школярок і студенток: три простих варіанти розкішної укладки волосся

Наближається 1 вересня, школярки і студентки готують не тільки канцелярське приладдя, а й красиві сукні. Святково виглядати на урочистому заході дозволить грамотно підібраний наряд і підходяща зачіска.

Зачіска для шкільного свята не повинна бути вечірньою та химерною, пишні укладання залиште для випускного вечора. Станом на 1 вересня більше підійде офісний варіант зачіски, але більш святковий і привабливий. Отже, яку ж зачіску може зробити юна красуня на День знань, щоб відчувати себе найкрасивішою і впевненою в собі?

Зачіска з двома джгутами

Ця укладка буквально створена для школярок і студенток, з одного боку вона дозволяє не збирати розкішне волосся в косу або хвіст, а з іншого - пасма не заважають навчанню, не падають на обличчя. Накрутіть волосся на бігуді, щоб вийшли легкі крупні локони, потім скрутіть в джгути пасма уздовж лінії лоба і скроневої області. З'єднайте обидва джгути на потилиці і зафіксуйте гумкою або гарною шпилькою.

Зачіска на основі французької коси

Зачешіть волосся назад, починаючи від верхівки почніть плести косу-колосок, але не дуже туго. При цьому, підхоплюйте нові пасма з боків, пропускаючи кілька ланок плетіння. Доплетіть французьку косу до самих кінчиків волосся і зафіксуйте гумкою.

Фактурний пучок на 1 вересня

Недбалий пучок давно на піку популярності, це зручна і нескладна зачіска на будь-який випадок життя. Зберіть волосся у високий хвіст, надіньте поролоновий бублик. Рівномірно розподіліть пасма по всьому колу накладки і оберніть навколо гумки. Кінчики волосся скрутіть в два джгути, оберніть ними низ пучка. Укладання можна прикрасити бантиком або шпилькою. Дізнайтеся також, яка зачіска буде на піку популярності восени 2021 року. Чому модна укладка називається "рідке волосся"?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ