Today.ua

Зачіски на останній дзвоник 2021: модна укладка за 30 хвилин своїми руками

Зачіска на останній дзвоник повинна бути вишуканою, зручною, але жіночною і модною. Будь-яка дівчина може самостійно зробити собі актуальну в 2021 році укладку за 30 хвилин.

Чарівна "мальвинка"

Злегка накрутіть пасма на бігуді, щоб локони спадали хвилями. Потім відокремте у скроневих ділянках два пасма, сплетіть з них косички і закріпіть їх на потилиці, фіксуючи невидимками.

Також можна просто зібрати красивою шпилькою верхню частину накрученого на великі бігуді волосся на потилиці.

Високий хвіст

Створити романтичний образ на останній дзвоник 2021 дівчатам з довгим волоссям дуже просто. Зберіть пасма в високий хвіст, зафіксуйте гумкою. Потім відокремте невеликий локон і оберніть ним гумку так, щоб її не було видно. Далі вирішуйте самі: зібране волосся можна залишити прямим або накрутити плойкою.

"Стрічка в косі"

Можна заплести волосся в фактурну французьку косу, пропускаючи між пасмами підходящу під колір наряду атласну стрічку. На урочистому святі дівчина з такою зачіскою точно не загубиться. Якщо ж ви не вмієте плести гарні коси, то зберіть волосся у високий хвіст і закрутіть в пишний пучок. Прикрасьте зачіску грайливим бантиком з атласної стрічки будь-якого кольору. Раніше стилісти перерахували модні влітку 2021 зачіски, які приховують недоліки обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ