Today.ua

Принц Гаррі і Меган Маркл показали нове фото свого 2-річного сина

6 травня на день народження Арчі Харрісона його батьки, принц Гаррі і Меган Маркл, опублікували нове фото хлопчика. Правнукові Єлизавети II виповнилося два роки.

Попри те, що Гаррі і Меган вийшли з-поміж королівської сім'ї Великобританії, вони не стали нехтувати традицією, і випустили нове фото сина в день його народження. Знімок з'явився на вебсайті їх некомерційної організації Archewell, яку вони заснували і назвали на честь хлопчика.

На фотографії в відтінках сепії Арчі зображений спиною до камери, тримаючи в руці зв'язку великих повітряних куль, наповнених гелієм. Хлопчик одягнений у светр, штани та кросівки, а на його крихітній головці можна побачити чарівні кучерики. Знімок, судячи з усього, зроблений на території або околицях будинку Гаррі та Меган Маркл в Монтесіто, куди пара переїхала після того, як покинула Великобританію.

Напередодні подружжя звернулося до шанувальників, повідомивши про проведення благодійної акції на честь дня народження Арчі. Закохані запустили збір коштів, щоб забезпечити вакциною від коронавірусу незаможні країни. Одруження на колишній американській актрисі і народження дитини викликали суперечності в монаршому сімействі. В інтерв'ю, яке раніше в цьому році дала Меган Маркл Опрі, вона говорила про прояви расизму від деяких членів сім'ї. Спочатку Гаррі намагалися відговорити від укладення шлюбу з темношкірою розведеною американкою, а після і переживали, що його дитина може народитися з темною шкірою.

Попри це, члени королівської сім'ї привітали Арчі Харрісона в соціальних мережах. Єлизавета II, принц Чарльз, принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися архівними фотографіями з дитиною, побажавши йому щасливого дня народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ