Today.ua

Принц Гаррі і Меган Маркл таємно хрестили дочку

Принц Гаррі і Меган Маркл мають досить напружені відносини з королівською родиною Великобританії. Після того як чоловік і жінка склали свої обов'язки і переїхали в США, вони дали кілька скандальних інтерв'ю, які остаточно зруйнували відносини з королевою і старшими членами сім'ї.

У червні колишня американська актриса і британський принц стали батьками вдруге. Ходили чутки, що пара збирається приїхати до Великобританії, щоб хрестити Лілібет Діану в тій же церкві, де був хрещений їх старший син. Більш того, їх приїзд міг би допомогти відновити їх хитке становище в сім'ї.

Але пройшло вже 4 місяці після народження малятка, і в ЗМІ з'явилися повідомлення, що пара вже таємно хрестила дитину. Причому зробили вони це в США, а саме в Єпископальній церкві в Каліфорнії, розташованій неподалік від їхнього будинку в Монтесіто.

Цікаво те, що в минулому представник Букінгемського палацу сказав ЗМІ: "У Великобританії хрестин не буде. Цього не станеться". Водночас представники Меган Маркл і принца Гаррі заявляли, що ще нічого точно не вирішено. За традицією, дітей королівської сім'ї хрестять через два місяці після народження. Подружжя пішли цим правилом, коли на світ з'явився їхній син Арчі, проте вони стримали в таємниці імена хресних батьків хлопчика. А після переїзду в США і зовсім практично нічого не відомо про їхнє життя.

Нагадаємо, Меган Маркл в мінісукні показала неідеальну фігуру після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ