Today.ua

Принц Гаррі потрапив в об'єктиви папараці під час гри з собакою на пляжі в Каліфорнії

Принц Гаррі вже зовсім звик до свого безтурботного життя в США. Відійшовши від справ королівської сім'ї, Його Високість зажив звичайним життям. Колишній герцог Сассекський потрапив в об'єктиви папараці під час прогулянки з собакою на пляжі в Монтесіто.

36-річний онук королеви Англії потрапив в об'єктиви всюдисущих журналістів на узбережжі в Санта-Барбарі. Принц Гаррі вирушив на прогулянку зі своїм вихованцем, чорним лабрадором Пулом. Виглядав колишній герцог Сассекський дуже невимушено, одягнений в чорні шорти, білу футболку, коричневу кепку і сонцезахисні окуляри.

"Він виглядав абсолютно невимушено, - зазначив інсайдер. - У нього прекрасні стосунки зі своєю собакою, що видно по тому, як вона його слухається без поводка. Він виглядав, як місцевий житель Монтесіто, який просто робить свою справу - дуже невимушено гуляє босоніж".

Принц Гаррі і Меган Маркл взяли чорного лабрадора незабаром після свого весілля у травні 2018 року. У пари також була собака колишньої актриси на ім'я Гай. Своєму новому вихованцеві закохані дали ім'я неспроста: Пула - офіційна валюта Ботсвани, країни в Африці, куди Гаррі відвіз Меган на початку їх відносин. Пула в перекладі з тсвана означає «дощ» - і, оскільки дощ в Ботсвані йде дуже рідко, він вважається цінним і благодатним.

Гаррі і Меган перебралися в Санта-Барбару, щоб у них було більше простору для прогулянок з сином, особливо з огляду на пандемію.

"У нас багато відкритого простору, де я можу гуляти з Арчі. Ми ходимо на прогулянку всією родиною і собаками. Ми ходимо в походи або спускаємося до пляжу, який знаходиться так близько", - розповів в інтерв'ю Опрі Вінфрі Гаррі.

Незабаром сім'я онука Єлизавети II розшириться. Влітку у Гаррі і Меган з'явиться друга дитина - дівчинка.

Нагадаємо, Принц Гаррі йде на звичайну роботу. Онук королеви Англії буде сидіти в офісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ