Today.ua

Принцеса Євгенія показала раніше неопубліковане весільне фото в день третьої річниці шлюбу

У жовтні 2018 року відбулося весілля внучки Єлизавети II. Принцеса Євгенія вийшла заміж за свого давнього бойфренда, банкіра Джека Бруксбенка. Вчора закохані відзначили паперове весілля.

В особистому акаунті в Інстаграм спадкоємиця королівського престолу поділилася з фанатами раніше неопублікованою фотографією з весілля. Знімок зроблений під час танцю з нареченим. Євгенія змінила своє пишне білосніжне плаття, в якому вона була на церемонії одруження, і одягла ніжний наряд, який дозволив їй відчувати себе комфортно на святкуванні.

"Щасливої річниці, моя любов ... 3 роки вже минуло", - зазначила в публікації принцеса Євгенія.

Весілля внучка королеви Англії зіграла в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку. Святкування тривало два дні, на якому були присутні батьки молодих, близькі родичі, члени королівської сім'ї, зіркові друзі та, звичайно ж, бабуся-королева.

View this post on Instagram

Публікація від Princess Eugenie (@princesseugenie)

В цьому році, 9 лютого, закохані вперше стали батьками. На світ з'явився їхній син, якого назвали Августом Філіпом Хоуком Бруксбенком.

Нагадаємо, зовсім недавно в королівській родині стався скандал. Зятя Єлизавети II помітили на яхті з моделями в Італії під час робочої поїздки. Чоловік принцеси Євгенії проводив час з дівчатами, які загоряли топлес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ