Today.ua

Прийшли додому і забрали: російські окупанти викрали відомого танцівника у Херсоні

Російські окупанти порушують закони у Херсоні, який їм вдалося захопити. Стало відомо, що військові з'явилися додому до відомого танцюриста Віталія Клименка. Зловмисники без пояснення причин вивезли артиста в невідомому напрямку.

Представники танцювального чемпіонату Explosion Battle повідомили про злочин на сторінці у Instagram. Вони звернулися із закликом допомогти у розшуку молодого артиста. Його забрали з дому у минулий понеділок, 9 травня.

"У Херсоні російські окупанти викрали нашого танцівника. 9 травня прийшли до його будинку і забрали", - зазначено у повідомленні.

Сестра Віталія невдовзі повідомила, що танцівника знайшли. Виявилося, що хлопця тримають у місцевому так званому СІЗО. За словами загарбників, бранця можуть відпустити. Проте вони не уточнили, коли саме. Близькі не знають, у якому стані їх родич.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ??Вітальчик?? (@vitaliklimenko)

Клименко живе у Херсоні, який рашисти окупували на початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Він виконує танці у стилі хіп-хоп та працює хореографом.

Раніше стало відомо, що окупанти прослуховують телефонні розмови українців. У РНБО розповіли, як захистити свої дані в мобільній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ