Today.ua

Продав будинок: Володимир Зеленський розповів, де буде жити після завершення президентського терміну

Коли Володимир Зеленський приступив до виконання своїх президентських обов'язків, він говорив, що не переїде на державну дачу. Однак він не дотримав обіцянки, і ось уже рік живе там і навіть встиг зробити ремонт.

У бесіді з Катею Осадчою для програми "Світське життя" президент України розповів:

"Все пов'язано тільки з охороною, їм потрібен окремий будинок. Я повинен купити на сьогодні територію, якусь землю, на якій буде мій будинок і будинок охорони. Чесно скажу, я там як в готелі. Проте я перевіз свої меблі з будинку, який ми продали", - зазначив президент України.

Свій будинок Володимир і Олена Зеленська продали, а президентський термін скоро підійде до кінця, і цікаво, де ж буде жити ексактор студії "Квартал 95". Відомо, що у політика є квартира в Києві, але він з дітьми звик все ж жити в приватному будинку. Глава держави розповів, чи купив він вже собі будинок, або, може, придбав землю, на якій планує почати будівництво.

"Ми кілька варіантів вже знайшли. Зараз питання лише в тому, як прискорити процес: купити вже готовий будинок і зробити ремонт або купити землю і будувати новий будинок", - підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зізнався, де буде вчитися його дочка після школи. Вибрала Олександра ВНЗ в Україні, або все ж поїде за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ