Today.ua

Продовжує розважатися: дочку Ольги Сумської помітили з чоловіком на червоній доріжці у Москві

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію Україну про те, що відбувається, мовчить старша дочка Ольги Сумської. Антоніна Паперна живе і працює в Москві, а її чоловік – відомий російський актор. Бездіяльність своєї доньки народна артистка України виправдовує тим, що Тоня боїться щось говорити, бо переживає за своє життя та життя своїх дітей.

За словами Ольги Сумської, Антоніна щодня плаче та переживає за долю своєї Батьківщини, проте зробити нічого не може, виключно переживаючи за дочку та сина. Тим часом актрисі це не заважає насолоджуватися життям, красиво одягатися і веселитися на світських заходах.

Варто зазначити, що про безправність цієї війни виступили деякі російські артисти, багато з яких втратили роботу і майбутнє в Росії. Серед них Максим Галкін, Іван Ургант, гурт "Бі-2", а також українські артисти – Потап та Настя, Світлана Лобода, Віра Брежнєва.

Так, днями у Москві відбулася прем'єра нового фільму за участю зятя Ольги Сумської під назвою "Припливли!" В обліковому записі одного з російських ЗМІ з'явилися кадри з червоної доріжки, на якій можна побачити знайоме обличчя. Антоніна Паперна, як завжди, виглядала чудово. Вона вибрала довгу чорну сукню-комбінацію, об'ємний піджак, ніби взятий із гардероба чоловіка. Надягла босоніжки, чокер на шию і взяла невелику сумочку. Її чоловік також виглядав відмінно в чорній футболці, штанах, піджаку, застебнутому на один гудзик, і лакованих туфлях.

Нагадаємо, Олексій Суханов та Володимир Завадюк засудили слова Ірини Федишин про грішників із ЛГБТ: "Може краще помовчати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ