Простий і швидкий рецепт бананових оладок без борошна

Автор: Анастасия Березовская

Оладки – страва, яку готують у різних куточках світу. І рецептів існує безліч, як і назв даного десерту – наприклад, у США їх називають панкейками. Сьогодні ми пропонуємо приготувати бананові оладки без борошна, які стануть чудовою стравою на сніданок для всієї родини.

Простий і швидкий рецепт бананових оладок без борошна - today.ua

Простий і швидкий рецепт бананових оладок без борошна

Замість борошна в рецепті використовуються вівсяні пластівці або вже готове вівсяне борошно. Банани краще брати переспілі, тому що вони дадуть більше солодощі, але краще, щоб фрукт не був почорнілим.

Складові:

  • 300 г бананів
  • 100 г вівсяних пластівців (вівсяне борошно)
  • 50 мл молока або кефіру
  • 1 яйце

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Названо тариф на електроенергію з 1 травня

Мінімальну зарплату українським суддям з ВРП підвищили до 236 тысяч гривен

ГУР атакувало завод з виробництва стратегічних бомбардувальників Ту-22М у Казані

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. У блендері подрібнюємо вівсяні пластівці на борошно.
  2. Розминаємо банани вилкою у пюре.
  3. Ретельно збиваємо яйця, додаємо молоко, банани та вівсяне борошно. Добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Тісто має бути по консистенції як густа сметана.
  4. Також можна додати корицю для аромату та пікантного смаку.
  5. Обсмажуємо оладки на сковороді, змащеній олією, наприклад, кокосовим.
  6. Подавати страву можна зі сметаною, джемом, медом, фруктами, горіхами і навіть арахісової пастою.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, успішні пекарі розкрили секрети приготування смачних та пишних пасок: топ-10 порад.