Оладки – страва, яку готують у різних куточках світу. І рецептів існує безліч, як і назв даного десерту – наприклад, у США їх називають панкейками. Сьогодні ми пропонуємо приготувати бананові оладки без борошна, які стануть чудовою стравою на сніданок для всієї родини.
Простий і швидкий рецепт бананових оладок без борошна
Замість борошна в рецепті використовуються вівсяні пластівці або вже готове вівсяне борошно. Банани краще брати переспілі, тому що вони дадуть більше солодощі, але краще, щоб фрукт не був почорнілим.
Складові:
- 300 г бананів
- 100 г вівсяних пластівців (вівсяне борошно)
- 50 мл молока або кефіру
- 1 яйце
Спосіб приготування:
- У блендері подрібнюємо вівсяні пластівці на борошно.
- Розминаємо банани вилкою у пюре.
- Ретельно збиваємо яйця, додаємо молоко, банани та вівсяне борошно. Добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Тісто має бути по консистенції як густа сметана.
- Також можна додати корицю для аромату та пікантного смаку.
- Обсмажуємо оладки на сковороді, змащеній олією, наприклад, кокосовим.
- Подавати страву можна зі сметаною, джемом, медом, фруктами, горіхами і навіть арахісової пастою.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, успішні пекарі розкрили секрети приготування смачних та пишних пасок: топ-10 порад.