Today.ua

Простий рецепт вівсяного хліба без дріжджів та складних технік

Хліб усьому голова, і без нього зараз не обходиться жодна сім'я. В Україні з хлібом їдять майже під час кожного прийому їжі. У деяких регіонах країни через війну виник дефіцит хліба або ж він не такий смачний через економію та нестачу продуктів. А тому пропонуємо спекти його самостійно за простим і швидким рецептом українського кулінара.

Просто змішати, спекти, і їсти або зробити бутерброд. Євген Клопотенко представив простий рецепт вівсяного хліба без дріжджів, закваски та складних технік.

Простий рецепт хліба з вівсянки, без дріжджів та складних технік

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо вівсянку, борошно, розпушувач та сіль.
  2. В окремій мисці перебиваємо яйця із теплою водою. Додаємо цукор і перемішуємо до однорідної маси, але не дуже довго, щоб піни не було.
  3. Вівсяну суміш змішуємо з яєчною та додаємо олію.
  4. Перемішуємо та даємо настоятися 15-20 хвилин.
  5. Виливаємо тісто у форму, змащену олією. Зверху можна присипати насінням льону або горішками.
  6. Випікати протягом години у розігрітій до 180 градусах духовці.

Готово! Смачного!

Пропонуємо також приготувати повітряний сирний десерт без випічки та борошна за 5 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ