Today.ua

“Проти спілкування“: В'ячеслав Узелков зізнався, як до його дітей ставиться його нова кохана

В'ячеслав Узелков якийсь час тому зустрів нову дівчину. Після розлучення з фітнес-тренером Мариною Боржемською ексбоксеру пощастило знову впізнати таке чудове почуття, як кохання. Однак він, як і раніше, не спілкується зі своїми дітьми, назвавши справжню причину.

В особистому обліковому записі в Інстаграм В'ячеслав Узелков продовжує відповідати на запитання шанувальників. Один із них поцікавився, чому кохана тренера проти його спілкування з дітьми. На що зірка шоу "Зважені та щасливі" відповів:

"Ні. Вона лише за. А ось мама дітей проти спілкування їх зі мною".

У Марини Боржемської та В'ячеслава Узелкова двоє дітей, але зараз 11-річний Роберт та 9-річна Олівія живуть з мамою. Після розлучення спортсменці довелося з'їхати з квартири та переїхати до батьків. Ексбоксер неодноразово зазначав, що його колишня та теща налаштовують сина та дочку проти нього, і не дозволяють з ним спілкуватися.

Шанувальники впевнені, що В'ячеслав Узелков тримає образу на колишню дружину, тому вони ніяк не можуть налагодити стосунки. Один із підписників поцікавився, що спортсмен не може їй вибачити, на що він відповів:

"У цьому світі ніхто і нікому нічого не винен. Тому мені нікому і нічого прощати. Усі вибирають, що їм робити самі".

Нагадаємо, В'ячеслав Узелков зізнався, чи хоче повернутися до колишньої дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ