Today.ua

“Публікую себе ню“: травесті-діва Монро показала фото без макіяжу

Епатажна українська травесті-діва Монро на публіці завжди з'являється при повному параді. У неї завжди товстий шар тонального крему, темні брови, яскраво нафарбовані очі та губи. Артистка вирішила здивувати своїх численних фанатів і роздратувати хейтерів, показавши своє справжнє обличчя – без макіяжу, ретуші та фільтрів.

Перша травесті-діва України поділилася в особистому акаунті в Інстаграм фотографією, на якій постала з яскравою хусткою на голові та з масивною сережкою у вусі у вигляді напису LOVE (кохання). Як зазначила сама Монро, справжнє ім'я якої Олександр Федяєв, вона показує себе світові ню, хоча за фактом оголене у неї лише обличчя. Також українська актриса наголосила, що на обличчі у неї немає жодного макіяжу, і вона не ретушувала і не застосовувала фільтри для фото.

"Публікую себе НЮ, без ретуші та фільтрів. Десь читала, що чоловікам подобаються дівчатка без бойового розфарбування. Хоча, відповідати чиїмось очікуванням - безглуздо. Просто кадр симптонний і я така юна", - зазначила в публікації Монро.

Шанувальники були в захваті, наскільки добре виглядає травесті-діва. Підписники звернули увагу на її світлі тонкі брови, на короткі вії, красивий ніс, акуратні губки та ідеально рівний тон обличчя без висипань і глибоких зморшок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Невгамовна Монро (@monritta)

"Щоб зберігати такий свіжий колір обличчя, треба багато бути на повітрі", "Гарно виглядайте", "Та ти вже 20 років як народилася, так і не змінилася", "Така молоденька стала, а макіяж старить яскравий", "Монро – головна героїня "Холостячка" - ось це я подивилася б", "Богиня - не менше", "Наступна "Холостячка", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, 55-річна Ольга Сумська зачарувала стрункістю у купальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ