Today.ua

Пугачова і Галкін одружилися дев'ять років тому: фото “тоді і зараз“

Алла Пугачова і Максим Галкін одружилися 23 грудня 2011 року, до цього щасливого моменту пара вже десять років жила разом. Весілля Примадонна і молодий гуморист святкували в одному з найрозкішніших ресторанів Москви.

На весільну церемонію і бенкет прийшли давні друзі і колеги знаменитої пари. Алла Пугачова і Максим Галкін запросили розділити з ними щастя Галину Волчек, Валентина Юдашкіна, Олександра Буйнова, Миколу Баскова і багатьох інших зірок шоу-бізнесу і діячів культури.

Рівно дев'ять років тому Алла Пугачова виходила вже в п'ятий раз заміж, Максим Галкін вперше пов'язав себе узами шлюбу. Багато хто не вірив в їх кохання, їх сім'ї пророкували швидке розлучення, на грунті непорозуміння між поколіннями.

Однак, все сталося зовсім інакше. Примадонна радянської та російської естради і талановитий комік, телеведучий і гуморист пронесли свої трепетні почуття один до одного крізь довгі роки, разом ростять чудових діточок, які вже встигли відзначити 7-річчя, і діляться своїм щастям з шанувальниками.

Через шість років сімейного життя, Максим Галкін і Алла Пугачова повінчалися в храмі. Здається, з тих пір їх відносини стали тільки міцнішими і романтичнішими.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін показав, як Алла Пугачова виховує сина Гаррі і дочку Лізу. Примадонна приділяє багато часу дітям, навчаючи їх правильній поведінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ