Today.ua

П'ять бюджетних способів позбутися плям дезодоранту на темному одязі

Заведено вважати, що найпроблемнішим є світлий одяг, що він легше мажеться. Однак із темним одягом не легше – на ньому часто залишаються сліди від дезодоранту та поту, що може вивести із себе. Але існує п'ять способів, як позбавитися цих слідів, знайшовши всі необхідні засоби у своєму будинку.

П'ять бюджетних способів позбутися плям дезодоранту та поту на темному одязі

Оцет

Оцет чудово бореться зі слідами дезодоранту на темних речах. Змочений 9-відсотковим оцтом ватяний диск натираємо плями на одязі, ненадовго залишаємо і переходимо до звичайного прання.

Капрон

Візьміть звичайну капронову шкарпетку або старі колготки і добре затріть місце забруднення. Капрон чудово бореться з білими плямами від дезодоранту та поту. Але такий варіант підходить для нових не застарілих плям.

Лимонний сік

Лимонний сік наносимо на місце забруднення, щоб він повністю покрив пляму. Через 5-10 хвилин промийте річ у холодній воді і переходьте до прання.

Спирт чи горілка

У боротьбі з білими плямами від дезика чудово бореться горілка або спирт, розведений 1:1 з водою. Змоченим у спиртовому розчині або горілці ватним диском протираємо проблемне місце, через п'ять хвилин уже буде видно результат. Якщо ні, залиште ще на пів години чи годину. Потім сполосніть речі або періть у пральній машинці.

Засіб для миття посуду з гліцерином

Товстим шаром наливаємо засіб з гліцерином, втираємо вологою губкою - залишаємо на пів години або годину - стираємо вручну або в машинці.

Нагадаємо, раніше ми назвали три дешеві способи відіпрати білі шкарпетки своїми руками без порошку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ