Today.ua

П'ять фасонів жіночих суконь, які видають поганий смак своєї господині

У світі модного одягу намітилися нові антитренди. Деякі моделі жіночих суконь настав час віддати на благодійність, оскільки вони давно застаріли, мало кому підходять і взагалі видають поганий смак.

Сукні з баскою

Сукні цього фасону візуально роблять талію тоншою, але стегна при цьому стають об'ємними. Такі моделі багато років тому вийшли з моди, хоч і тоді сукня з баскою виглядала красиво лише на дівчатах з модельною зовнішністю.

Сукні-маллет

Моделі з укороченим подолом спереду та подовженим ззаду теж вже давно не в тренді. Та й не підходять такі сукні для повсякденного життя, у них не зручно та не комфортно. Єдина можливість все ще похизуватися у сукні-маллет сьогодні – це вечірка. У вечірньому варіанті такий фасон цілком доречний, але дуже важливо підібрати сукню так, щоб вона приховала недоліки фігури, а не випинала їх.

Сукня з "крильцями"

Рукави-крильця зовсім не підходять для стильного образу сучасної леді. Милі дитячі сукні виглядають симпатично тільки на маленьких дівчатках, дорослим дівчатам зовсім ні до чого візуально збільшувати об'єм у плечах.

Мереживні сукні

Сукні з мереживної тканини, особливо після того, як вони геть-чисто вийшли з моди кілька років тому, схожі на моделі з бабусиної скрині. Молодих красунь такі сукні роблять старше, а на солідних дамах мереживо виглядає вульгарно.

Сукні з коміром

Приблизно десять років тому сукні з білими заокругленими комірцями увірвалися у світ моди та опинилися на піку модного Олімпу. Але час їх давно минув, зараз такі сукні більше нагадують шкільну форму радянських часів.

Дізнайтеся також, які моделі худі та світшотів будуть у моді у 2022 році. Із чим поєднувати стильні елементи гардеробу?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ