Today.ua

П'ять жінок за знаком Зодіаку, які вийдуть заміж у 2022 році

Майже кожна дівчинка з дитинства мріє зустріти прекрасного принца та влаштувати пишне весілля. І лише для п'яти представниць зодіакального кола це вдасться у 2022 році. Астрологи розповіли, кому варто починати обирати собі сукню, місце проведення, колір та тему весілля, а також складати список подарунків.

Кому цього року зроблять пропозицію руки та серця?

Телець

У новому 2022 році у представниць цього знака все складатиметься гладко не лише на роботі, а й у особистому житті. Жінки-Тельці, які вже знайшли супутника життя, отримають довгоочікувану пропозицію і вже восени зіграють пишне весілля. А ось одиначкам навесні пощастить зустріти другу половинку, а пропозиція руки та серця також не забариться.

Близнюки

Представниці цього знака завжди оточені близькими, рідними та друзями. Але 2022 рік подарує нове сильне почуття. Астрологи радять придивитися до своєї другої половинки або залицяльників, щоб відсіяти тих, хто не готовий взяти на себе обов'язки.

Скорпіон

Жінкам-Скорпіонам, які перебувають у стосунках, у новому році пропозиції чекати довго не доведеться, і вже влітку чи восени на них чекає весілля. Причому між заручинами та урочистістю пройде небагато часу, бо представниці цього знака вже все ретельно розпланували. Самотнім серцям зірки готують справжній подарунок – ніжного та розуміючого партнера, з яким вдасться створити сім'ю.

Водолій

Представниці цього знака дуже цінують свободу і прагнуть самотності. Але в новому році щось зміниться, і жінкам-Водоліям захочеться сталості, спокою та сімейного тепла. Весілля астрологи радять планувати на літо.

Риби

Жінки, народжені під цим знаком, завжди знають, чого хочуть у цьому житті. У них у голові картинка ідеального чоловіка, з яким вони готові прожити все життя. Попри те, що жінки-Риби можуть довго зустрічатися і навіть жити без шлюбу, у 2022 році їх настрій зміниться, і їм захочеться пишного весілля, щоб показати всім своє кохання.

Нагадаємо, астрологи назвали три жінки за знаком Зодіаку, яким 2022 рік принесе кохання та гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ