Today.ua

П'ять жінок за знаком Зодіаку, на яких чекає море кохання у другій половині лютого

Після Дня всіх Закоханих, а може навіть саме і цього дня, п'ятьом представницям зодіакального кола, нарешті, вдасться поринути у вир пристрасті та романтики. Астрологи розповіли, жінкам якого знака Зодіаку потрібно готуватися до приємних сюрпризів.

Знаки Зодіаку, представниць яких чекає море кохання у другій половині лютого

Овен

У другій половині лютого Овни відчують небувалу енергію, яку спрямують на пошуки любовних пригод. Проте чим більше скороминучих романів та незначних зустрічей буде, тим менший шанс зустріти родинну душу. Не кидайтеся з роману в роман, придивіться до оточуючих та вибирайте головою.

Рак

Наївні, романтичні і жадібні до кохання жінки-Раки, нарешті, отримають те, чого так довго чекали. Одинаки зустрінуть партнера, який виконуватиме всі їхні бажання, а у заміжніх дам настане переродження стосунків. Однак астрологи рекомендують не забувати і про роботу, а то за всіма цими романтичними пригодами можна отримати догану або навіть позбутися кар'єри.

Скорпіон

Представниць цього знаку у другій половині лютого чекає море кохання та ніжності. Їх часто кликатимуть на побачення, водитимуть у кіно та ресторани, а з приходом тепла почастішають і вечірні романтичні прогулянки гарними місцями. Єдине, астрологи попереджають ревнивих жінок-Скорпіонів, бути обережнішими і не злякати коханого безпідставними звинуваченнями. У такій атмосфері, про жодну романтику і мріяти не варто.

Риби

Риби, напевно, єдиний знак, якому астрологи не пророкують бурю пристрастей. Проте на них чекає також чимало приємного – а саме зустріч зі спорідненою душею. Ці стосунки чимось нагадуватимуть перше кохання – стосунки боязких підлітків, наповнені ніжністю, романтикою, обіймами, поцілунками та безперервними розмовами ночами. Адже це іноді навіть краще, ніж пристрасний швидкоплинний роман.

Водолій

На представниць цього знака чекає справжній феєрверк пристрастей, море кохання та сильних почуттів. Причому це стосується як вільних, так і заміжніх жінок. Якщо вам дорогий шлюб, спробуйте краще попрацювати над стосунками з чоловіком, ніж руйнувати все заради короткої (але яскравої) інтрижки.

Нагадаємо, названо трьох чоловіків за знаком Зодіаку, які одружуються раз і назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ