Найніжніші сирники на сніданок: смак покращить секретний інгредієнт

Автор: Леся Ловіцька

Сирники здаються простою стравою лише на перший погляд. Якщо неправильно приготувати тісто, вони прилипають до сковороди або розповзаються на ній. Дізнайся, як удосконалити традиційний рецепт для королівського смаку.

Найніжніші сирники на сніданок: смак покращить секретний інгредієнт - today.ua

Важливо, щоб сирники були ніжними та пишними, не перетворилися на безформну масу та не виявилися "дерев'яними". Тоді їх із задоволенням з'їдять навіть діти, котрі не люблять сир. Увага: робимо тісто без яєць. А замість звичної муки додаємо манку.

Нам знадобиться 250 грамів жирного сиру, столова ложка манки, сіль та цукор – за смаком. Ванілін додасть тонкого аромату.

Сир перетираємо через сито або подрібнюємо у м'ясорубці чи блендері. Важливо отримати однорідну суміш. Манку слід додати останньою, щоб вона ввібрала в себе надлишки вологи. Накриваємо миску з тістом харчовою плівкою та ставимо у холодильник.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Через дві години тісто готове. Потрібно сформувати з нього ковбаску, розрізати на шматочки і приступати до термічної обробки. Найніжніші сирники на сніданок: смак покращить секретний інгредієнт Розігрійте сковороду, змащену вершковим маслом або олією. Смажимо з обох боків до рум'яної скоринки.

Бажаєте більш дієтичний варіант сніданку? Використовуйте духовку. Застеліть деко пергаментним папером і покладіть на неї майбутні сирники.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готову страву краще подавати гарячою - з варенням, сметаною або ягодами. Але й у холодному вигляді сирники – також смакота.

Нагадаємо, який секретний інгредієнт зробить млинці тонкими та оксамитовими.