Today.ua

Ракетні удари і бомбардування: астрологи назвали небезпечні дати червня для України

Астролог Влад Росс спрогнозував події в нашій країні на місяць. Він припустив, коли РФ завдасть потужних ракетних ударів по Україні. Його колега Валентина Віттрок назвала небезпечні дати червня.

За даними Росса, пік війни спостерігатиметься поблизу повного місяця - це період з 13 по 16 червня. Ситуація в Україні може загостритись 27-29 червня. Езотерик вважає, що країна-агресор у ці дати може активізувати військові дії на нашій території.

"Швидше за все, ракетами Росія "привітає" нас із Днем Конституції – Путін же любить символізм", - цитує спеціаліста "Главред".

Росс вважає, що в перший місяць літа людям треба побоюватися обману, зокрема у фінансовому плані.

"Якщо Росія наполягатиме на "мирі, дружбі, жуйці", це буде означати, що точно ніякого миру не буде, і жодної дружби чи адекватних переговорів вона не зможе забезпечити, а отже, на це не потрібно погоджуватися", - пояснив експерт .

Валентина Вітрок назвала найближчі дати червня, які виявляться переломними з погляду на трагічні події в Україні.

"Так, 4 і 5 червня Місяць у Леві надає руху ситуації, від яких складається враження емоційної розп'ятості. 6 і 7 червня - ідеальні дні, щоб проаналізувати, зробити висновки і прийняти правильне рішення. 11 і 12 червня - емоційно складний час, так як саме поєднання Венери з Ураном може свідчити про розрив або навіть втрату коханих", - зазначила Віттрок.

Езотерик назвала 29 червня невдалою датою із негативною енергетикою.

Раніше наймолодший український мольфар Орест Стафійчук розповів, як скінчиться війна з Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ