Today.ua

Вілл Сміт в плавках показав свою найгіршу фізичну форму

Багато хто з нас за час карантину набрав зайві кілограми, і 52-річний Вілл Сміт не став винятком. За останні кілька днів зірка фільму "Хенкок" став справжньою зіркою інтернету завдяки своїй чесності. Актор показав себе без прикрас, продемонструвавши своє розповніле тіло.

В особистому акаунті в Інстаграм Вілл Сміт зізнався, що на сьогоднішній час він знаходиться в своїй найгіршій формі за своє життя. Актор повідомив, що всьому виною карантин, який він проводив у "коморі".

У мікроблозі Вілл Сміт завантажив бумеранг, позуючи в одних тільки трусах. Можна побачити, як змінилася фігура завжди підтягнутого і стрункого актора. У нього з'явився живіт і навіть боки. Однак він як і раніше виглядає підтягнутим і м'ясистим.

"Ось це тіло, яке пронесло мене через всю пандемію і незліченну кількість днів в коморі. Я люблю це тіло, але хочу відчувати себе краще. Більше ніяких опівнічних кексів. Прагну досягти кращої форми в моєму житті!" - підкреслив актор.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Will Smith (@willsmith)

Вілл Сміт повідомив, що починає боротьбу із зайвою вагою і планує досягти найкращої форми в життя. Свої успіхи він планує фіксувати на відео і ділитися з фанатами.

Шанувальники вирішили підтримати кумира, надсилаючи йому величезну кількість фітнес-уроків, а також відео, до яких він може прагнути. Деякі з них Вілл Сміт не залишив без уваги, жартома відзначивши, що вони йому дійсно непосильні:

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Will Smith (@willsmith)

"Ви всі намагаєтесь вбити мене цими тренуваннями!!! Мені пощастить, якщо я злізу живим з еліптичного тренажера. Ахаха"

Нагадаємо, українська співачка Наталія Могилевська вразила стрункою фігурою в бежевій сукні-міді після інтервального голодування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ