Today.ua

“Розцвіла“: Лесю Нікітюк вмовляють вийти заміж

Леся Нікітюк в 33 роки все ще залишається незаміжньою. Як впевнена в собі самодостатня жінка вона активно будує кар'єру на телебаченні й ні про що більше не думає. Шанувальники переживають про ведучу і вмовляють її вийти заміж. Також фанати мріють, що зірка шоу «Орел і Решка» стане новою «Холостячкою».

Відома українська гумористка і ведуча поділилася в особистому мікроблозі новими фотографіями. На знімках виглядає Леся Нікітюк прекрасно. На Селфі артистка позує в красивій спідній білизні, з елегантною зачіскою і яскравим вечірнім макіяжем.

«Я так завжди з ранку виглядаю. А ви?», - жартівливо підписала публікацію знаменитість.

Шанувальники й зоряні друзі Лесі підтримали її, прийшовши в захват від її прекрасного зовнішнього вигляду.

«Одна я дивлюся не на обличчя?», «Еротично і спокусливо», «Леся Іванівна ви чудово виглядаєте!», «Леся, мама буде лаяти за такі фото», «Ой, ну просто красуня, розцвіла за останні пару років», «Заміж пора вже!», «А ми хочемо Лесю в «Холостячка», - пишуть підписники зірки.

Вже давно в Мережі ходять чутки, що Нікітюк стане новою героїнею шоу «Холостячка». За традицією в проєкті беруть участь відомі особистості, яким складно знайти свою другу половинку в парку, барі чи ресторані.

Нагадаємо, Леся Нікітюк розкрила свій секрет, як схуднути після свят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ