Today.ua

Рідкісний вихід першої леді: Олена Зеленська в елегантному вбранні з'явилася на публіці

З початку повномасштабного вторгнення Олена Зеленська з дітьми була змушена залишити чоловіка керувати країною, а самій разом із дітьми перебратися у безпечне місце. Попри все перша леді України виконувала свої обов'язки. Попри страх і жах того, що відбувається, вона зверталася до своїх колег і просила не мовчати.

Днями, зважаючи на все, Олена Зеленська повернулася до Києва. Дружина Володимира Зеленського провела зустріч по відеозв'язку з першими леді Литви та Франції, яких вона назвала не просто колегами, а спорідненими душами.

"Їм довелося вислухати багато подяк за те, як швидко відгукнулися на війну в Україні, за те, як прийняли в себе наших жінок і дітей – вони вже пішли до місцевих садків і шкіл", - зазначила перша леді.

Для робочої зустрічі 44-річна Олена Зеленська обрала стримане та елегантне вбрання. Вона одягла темно-синій костюм, який розслабила за допомогою простої футболки із щільної бавовни ніжного фісташкового відтінку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Волосся дружина президента залишила розпущеним, одягла непомітні аксесуари, а в макіяжі зробила акцент на очах.

"Коли торік ми створювали в Києві клуб перших леді та джентльменів світу, ніхто не очікував, за яких трагічних обставин знадобиться його потужна сила. І ось тепер кожне "як ти?" від моїх колег зцілює українські рани в буквальному сенсі!" – наголосила Олена Зеленська.

Нагадаємо, зірка "Сватів" Ганна Кошмал зізналася, чи планує у війну повернутися до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ