Today.ua

Регіна Тодоренко зізналася, чому вважає себе поганою матір'ю

Регіна Тодоренко, як і будь-яка інша жінка, переживає про те, щоб стати для своєї дитини ідеальною мамою, хорошим прикладом, і намагатися бути поруч з чадом навіть в найдрібніші та незначні життєві ситуації. А коли це не виходить, вона вважає себе гіршою матір'ю на світі.

Відома українська артистка, яка будує кар'єру в Росії, зізналася шанувальникам, що вважає себе поганою мамою. А все через те, що вона наразі не може бути поруч зі своїм сином Михайлом, який захворів. Перебуваючи за тисячу кілометрів від дому, Регіна Тодоренко не може обійняти свою дитину і пожаліти. З важким серцем, їй доводиться щиро чомусь радіти на камеру, в той час, як хочеться тільки одного - розплакатися.

"Я - погана мати. У моменти, коли дитина хворіє, відчуваю себе жахливо. Хочеться звільнити малюка і забрати всю біль собі! .... Гіпертрофоване почуття провини знову долає, а внутрішній голос кричить:" Це ти не встежила! Треба більше часу проводити з дитиною" - зазначила ведуча.

На щастя, у Регіни є вірна підтримка в особі її чоловіка, відомого співака Влада Топалова, який як супермен поспішає їй на допомогу. Коли один з них падає духом, інший завжди намагається підбадьорити. "На цій взаємодопомозі й грунтується наша любов", - підкреслила зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

Тодоренко подякувала чоловікові за те, що він є. А він своєю чергою назвав її найкращою матір'ю на світі, додавши, що їй потрібно менше переживати та зациклюватися на тому, чого вона не може вирішити.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов познайомилися влітку 2017 року під час роботи над виставою. З чуток, саме тоді почалися їхні романтичні стосунки. Всього через пів року закохані вже чекали на свою першу дитину й розписалися в РАГСі. Їх шикарне весілля відбулася ще через пів року - на розкішній церемонії в Італії.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зізналася шанувальникам, що був час, коли вона соромилася свого тіла. Особливо це проявлялося, коли доводилося з'являтися перед камерою в купальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ