Today.ua

Регіна Тодоренко пройшла болючу екзотичну процедуру на Балі

Регіна Тодоренко вже тиждень відпочиває разом із сином на Балі. Зірка вирішила поєднати приємне з корисним і заглянути на екзотичний масаж рота. Як це було, ведуча показала на відео.

Відома українська ведуча Регіна Тодоренко прилетіла разом з маленьким сином на Балі, щоб відпочити від бурхливого життя великого міста. Зірка не тільки ніжилася біля басейну і дивилася за сином, зовсім ні, матуся встигла і себе побалувати.

Крім того, що Регіна Тодоренко ходила на заняття серфінгом, вона не відмовила собі в екзотичній б'юті-процедурі, мабуть, призначеній для візуального збільшення губ.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

«Ліпить з мене вареники. Але я терплю заради краси! Ви теж любите букальний масаж? Мій улюблений через рот», - підписала дружина Влада Топалова відео, яким поділилася в Інстаграм.

Попри те, що Регіну Тодоренко підписники вважають не зовсім турботливою матір'ю, ведуча зізнається, що своєю увагою вона встигла «напружити» сина:

«Ох вже, ці незабутні дні з тобою, просто поряд, просто з мамою) Уявляєте, я навіть помітила, що трошки напружую сина своїми розповідями, постійним дзижчанням»

Також Регіна Тодоренко пожартувала, що її маленький син встиг під час відпочинку закохатися в жінку, яка його набагато старше:

«Сьогодні навіть попросився до іншої жінки на ручки, щоб поцілувати її, а вона ж на 28 років старше, але хоч як крути, любові всі віки покірні»

Нагадаємо, в перший день відпустки на Балі син Регіни Тодоренко постраждав. Ведуча шоу «Орел і Решка» розповіла про інцидент і візит в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ