Рис вийде розсипчастим і білим, якщо при варінні додати один секретний інгредієнт

Автор: Шевченко Лилия

Зварити смачний і апетитний розсипчастий рис досить просто, якщо скористатися порадами досвідчених кухарів. При варінні рису у воду необхідно додати лише один секретний інгредієнт.

Рис вийде розсипчастим і білим, якщо при варінні додати один секретний інгредієнт - today.ua

Найпростіший столовий оцет здатний творити справжні чудеса. Рис стає набагато білішим, апетитнішим і смачнішим. Рисинки не злипаються, завдяки цьому каша виходить розсипчастою.

Зварений таким чином рис підходить як гарнір до м'яса, риби або овочів, також його можна використовувати як основу для салатів. Можливо ви здивуєтеся, але саме столовий оцет перетворює звичайнісіньку рисову кашу на твір кулінарного мистецтва, роблячи страву ідеальним на вигляд і на смак.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Ретельно вимиту під проточною водою крупу залийте чистою водою та поставте варитися. Коли рідина закипить, додайте оцет. Багато оцту лити не варто, достатньо додати 1 ст. л. приблизно два літри рідини. Крупа повинна варитись у злегка підкисленій воді. Рис вийде розсипчастим і білим, якщо при варінні додати один секретний інгредієнт Готовий рис вийде білим і розсипчастим. Промивати його не потрібно, смаку оцту ви не відчуєте. За бажанням, у кашу можна додати вершкове масло, спеції тощо.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Що чекає на українців, які не оновили дані в ТЦК: роз'яснення адвоката

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Дізнайтеся також, який секретний інгредієнт потрібно додати в смажену цибулю, щоб вона не пригоріла і вийшла дуже смачною.