Today.ua

Рис вийде розсипчастим і білим, якщо при варінні додати один секретний інгредієнт

Зварити смачний і апетитний розсипчастий рис досить просто, якщо скористатися порадами досвідчених кухарів. При варінні рису у воду необхідно додати лише один секретний інгредієнт.

Найпростіший столовий оцет здатний творити справжні чудеса. Рис стає набагато білішим, апетитнішим і смачнішим. Рисинки не злипаються, завдяки цьому каша виходить розсипчастою.

Зварений таким чином рис підходить як гарнір до м'яса, риби або овочів, також його можна використовувати як основу для салатів. Можливо ви здивуєтеся, але саме столовий оцет перетворює звичайнісіньку рисову кашу на твір кулінарного мистецтва, роблячи страву ідеальним на вигляд і на смак.

Ретельно вимиту під проточною водою крупу залийте чистою водою та поставте варитися. Коли рідина закипить, додайте оцет. Багато оцту лити не варто, достатньо додати 1 ст. л. приблизно два літри рідини. Крупа повинна варитись у злегка підкисленій воді. Готовий рис вийде білим і розсипчастим. Промивати його не потрібно, смаку оцту ви не відчуєте. За бажанням, у кашу можна додати вершкове масло, спеції тощо.

Дізнайтеся також, який секретний інгредієнт потрібно додати в смажену цибулю, щоб вона не пригоріла і вийшла дуже смачною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ