Today.ua

Батьки Тіни Кароль 42 роки разом: в Мережу потрапило фото з весілля Григорія і Світлани

Тіна Кароль стала однією з найуспішніших українських артисток. Вона пройшла тернистий шлях, досягнувши вершини зоряного Олімпу. За цей час в її житті сталося багато серйозних потрясінь, особливо на неї і на її творчість вплинула смерть коханого чоловіка, який пішов з життя 8 років тому.

Народилася Тіна Кароль, справжнє ім'я якої Тетяна Ліберман, в сім'ї інженерів - Григорія та Світлани. Її батьки одружилися в 1979 році і обзавелися двома дітьми - дівчинкою Тетяною і хлопчиком Станіславом. І ось уже 42 роки вони щасливі в шлюбі.

На честь річниці батьків Тіни Кароль в Мережі з'явилося архівне фото з їхнього весілля. Світлана Андріївна виглядає чудово в білій сукні з мереживом і прозорими високими рукавичками, а також у вінку з фатою. Молодий Григорій Самуїлович посміхається в кадр одягнений в костюм, сорочку і метелик. Успішна виконавиця досить рідко ділиться своїм сімейним життям з публікою. Навесні артистка обрадувала своїх численних шанувальників публікацією спільного фото з мамою і братом. Фанати одноголосно вирішили, що Тіна Кароль дуже схожа на свою матінку, від якої успадкувала всю красу і чарівність. Нагадаємо, Тіна Кароль одягла дорогу кутюрну сукню вартістю понад 200 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ