Today.ua

Розкішна жінка: дружина Олега Винника порадувала фанатів чорно-білими фото у трендовому образі

Олег Винник та його дружина Таїсія Сватко дуже рідко діляться із шанувальниками новими фото та відео. І якщо артист частіше з'являється перед публікою та радує їх анонсами своїх концертів, то його дружина веде більш закритий спосіб життя. А тому нові фото Таюне, що потрапили до Мережі, справили справжній фурор.

В особистому акаунті красуні-блондинки, яка минулого року розпочала сольну кар'єру, з'явилася серія чорно-білих знімків. Таїсія Сватко, найвідоміша як Таюне, взяла участь у фотосесії, позуючи у трендовій чорній кофті з вирізами на плечах. Волосся зірочка уложила в елегантні хвилі і нанесла яскравий макіяж з акцентом на очах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Таюне Таїсія (@taunetaisia)

За словами шанувальників, фотографу вдалося передати не лише зовнішню красу, а й внутрішню. У коментарях фоловери захоплюються новою публікацією, зовнішністю дружини Олега Винника та просять публікувати більше фотографій.

"Дуже красива", "Фото, як завжди, неймовірно красиві", "Нарешті, наша квіточка виставила фото. Ну, як завжди, зачарували красою", "Божественна", "Нереально красива", "Сподіваємося частіше бачити від вас такі щирі фото", - пишуть фанати.

Нагадаємо, нові фото Олега Винника спричинив фурор серед "вовчиць": "Дайте швидше вогнегасник".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ