Today.ua

Розкішний манікюр із мереживом: зимові новинки в дизайні для коротких та довгих нігтів

Гарні руки та нігті – візитна картка кожної жінки. У новому зимовому сезоні на піку популярності буде манікюр, прикрашений витонченим мереживом. Такий нейл-арт підійде для володарок довгих або коротких нігтів.

Дизайн манікюру з мереживом взимку 2021-2022 років може бути різним. Як основу можна вибрати лак будь-якого кольору. Це може бути прозора база з легким тілесним відтінком, на якій створюється біле або чорне мереживо або тонким пензлем, або за допомогою стемпінгу.

Також тонке ажурне мереживо можна нанести на чорну, білу або кольорову основу. Добре мереживні вставки виглядають у поєднанні з французьким манікюром. Ще одна новинка мереживного манікюру – це райдужна підкладка. Нігтьові пластини покриваються райдужним втиранням або лаком з голографічними блискітками. Сітчастий мереживний візерунок частково приховає надмірний блиск, і ваш манікюр виглядатиме вишукано та стильно. Манікюр з імітацією мережива можна додатково прикрасити стразами, але не перестарайтеся, щоб не вийшов незграбний перебір. Манікюр із мереживом підійде на всі випадки життя. Ажурний дизайн нігтів використовують і у стриманому офісному варіанті манікюру, і для пишних вечірок, і для весільних урочистостей.

Для зустрічі Нового 2022 обов'язково підберіть собі дизайн манікюру в кольорах Чорного Водяного Тигра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ